Rawr.dk - Et fællesskab med mange facader - Betingelser for brug

Hej og velkommen til!

Du læser dette på http://rawr.dk, men systemet tilhører i virkeligheden https://rawr.dk (i det følgende kaldt "Rawr.dk"). Det er på Rawr.dk du opretter en konto, og det er i den forbindelse Rawr.dk's betingelser du retsgyldigt accepterer. Tilmeld dig venligst kun, hvis du vil acceptere dette.

Vi kan ændre disse til enhver tid, og vi vil gøre vort yderste for at informere dig. Alligevel vil det være fornuftigt, at du selv tjekker disse betingelser regelmæssigt, da din fortsatte brug af Rawr.dk efter ændringer af betingelserne betyder, at du indvilliger i at være retsgyldigt bundet af betingelserne efter de er opdateret og/eller skærpet.

Du indvilliger i ikke at indsende nogen form for fornærmende, uanstændigt, vulgært, bagtalende, hadefuldt, truende eller sexuelt orienteret materiale.

Vort board er baseret på phpBB (i det følgende "de", "dem", "deres", "phpBB software", "www.phpbb.com", "phpBB Limited", "phpBB Teams") hvilket er en bulletin board-løsning udgivet under "GNU General Public License v2" (i det følgende "GPL") og kan downloades fra www.phpbb.com. phpBB softwaren giver mulighed for internetbaserede debatter, og GPL'en afskærer dem fra indflydelse på, hvad vi tillader og/eller afviser som tilladeligt indhold og/eller tilladelig adfærd. For yderligere information om phpBB, se venligst: https://www.phpbb.com/.

IP-adresserne for alle indlæg logges for at give mulighed for at håndhæve disse betingelser. Du indvilliger i at Rawr.dk har ret til at fjerne, ændre, flytte eller låse et hvert emne, indlæg og enhver konto til enhver tid, såfremt vi finder dette passende.

Som bruger indvilliger du i at al information du har skrevet, bliver lagret i en database. Selvom denne information ikke vil blive videregivet til tredjemand uden dit samtykke, vil hverken Rawr.dk eller phpBB blive holdt ansvarlig for ethvert hackingforsøg, som kan medføre at dataene bliver kompromitteret.

Rawr.dk er en platform tiltænkt at have mange kategorier, du kan skrive i. Fidusen er så at en underside, som fx denne, kan håndplukke en overskuelig mængde kategorier, der er relevante for netop dem.

Nogle fora vil være eksklusive til pågældende underside, mens andre vil være delte. På den måde kan forskellige undersider trække aktivitet og brugere fra hinanden.


Tilbage til forrige side